Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I telefonen.

När du säger
hej mormor.
Så smälter jag
och längtar!
Snart är du
storasyster.
Så stort
så spännande.
Mormor
snart ska vi leka.
Ja när du kommer
ska vi leka .
Så mycket vi orkar
mitt älskade barnbarn.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1068 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-08 19:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...man blir glad av orden...
2018-02-11

  Rise Little One
Mysigt med barnbarn!
2018-02-09

  Maj-Lis VIP
Så fint
2018-02-09

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt med Lilla O.
2018-02-09

    ej medlem längre
Underbart med sån glädje!
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP