Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrukningsvara

 

 

text efter text

kablas ut

det mesta ratas

några läses

några kommenteras

eller applåderas

tacksamt tas det emot

av poeten bakom dikten

men de flesta förbigås

och faller i glömska

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-09 10:15



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Det är lite trist.
Det finns en hel del riktigt bra grejer
här, som verkligen förtjänar att läsas om och att läsas av många.
Man kanske skulle kunna tipsa varandra om bra texter här?

2018-02-09

  Per Drysén
En njutning i livet är att skriva
2018-02-09

  Nikolai Jungsin VIP
"Kom och köp !!!"
I dagens stressade samhälle har vi alla bara ett ögonblick innan ett tjogtal nya intryck kräver vår och allas uppmärksamhet. Slutat tro på pris och utmärkelser ;) blir fasen inget "äntligen" på Svenska akademin när mitt namn läses upp...
2018-02-09

    ej medlem längre
Så är det i show business
jag har slutat bry mig och bara skriver
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP