Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förargelseväckande utseende

 

 

 

hon gick naken genom byn

endast iklädd sitt självförtroende

utseendet till trots




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-10 11:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kanske det var självförverkligande
2018-02-10

  Per Drysén
I vårt moderna samhälle är alltså nakenhet förargelseväckande
2018-02-10

  Cikoria Blå VIP
Ser bilden framför mig..
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP