Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Plötsligt stod sommaren
mitt på vintergatan i staden
där människor skyndade vidare,
styrda av sina programmerade hjärnor
Den lyste som en sol, log innerligt åt alla
som gick förbi, famnade dem med sina strålar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-10 10:25



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Detta är poesi (skönskrift)

Av den högre ordningen-tycker jag!



2018-03-09

  Niliboy
Programmerade hjärnor? Då ser jag solen som en god avslutning!
2018-02-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Får en Väldigt fin bild av den efterlängtade sommaren här där den står lysande och ler :)
2018-02-16

  Tomas Karlsson VIP
Väl fångat!
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta