Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en ständig kamp

 

 

 

sol ute, sol inne

nu lyser solen i mitt sinne

dyster jag förut var

men nu jag känner mig klar

 

 så lite som anden kräver

man annars gropen gräver

av självömkan man lider

och natten maran rider

 

människan bräcklig och skör

ingen ropen på hjälp hör

lidandet hör livet till

ofrånkomligt tycks tiden still

 

evigt är det svåra

plågorna är våra

att själen pinas så

går ej att förstå

 

men just nu är jag nöjd

nu är allting fröjd

jag överlever denna dag

fylld med välbehag

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP