Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klavertramp

 

 

 

man är ju bara mänsklig

och alldeles för känslig

när man trampar i klaver

snälla jag ber

 

förlåt mina klumpiga ord

faller inte alltid i god jord

jag vill alltid det bästa

på tålamodet jag kan fresta

 

stor i orden men liten på jorden

söker alltid hitta rätta orden

men snubblar fram i livet

vågar inte ta det stora klivet

 

framåtanda saknas här

försiktighet det är

tryggast vara säker

medan såren läker

 

osäkerhet alltid varit

vart jag än farit

det i kroppen bor

i varenda liten por

 

så förlåt mina felsteg

ibland jag blir feg

men tänk då på

mig försöka förstå

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-11 12:37



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
om allt var perfekt hade man ju inte så mycket att skriva om...
2018-02-11

  Fulbergarn
du är förlåten
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP