Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasier

 

 

nej

jag är inget surrogat

inget substitut

för dina bisarra fantasier

behåll dem för dig själv

smitta inte ner mig med dem

jag har nog med mina egna




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-11 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klockren!
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP