Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ord ord

E n s a m s t å e n d e
ett så gräsligt sorgligt ord
Vissa gillar det

Alldeles obegripligt
-att stå ensam i världen




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-11 14:44



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Man står inte ensam. Möjligen går man ensam ibland, och ibland med sällskap.
Ordet "sällskap" är lustigt. Något som skapar sällhet? Man ska bli "säll" av det!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten