Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag är inte ensam.


Ensam

 

 

att vara ensam är en plåga

så svag är livets låga

när ensam man tvingas leva

man gör allt för att överleva

 

tillvaron kan tyckas outhärdlig

ändå är man långt ifrån färdig

att fylla livet med mening

kanske gå med i en förening

 

men för de flesta är det nog så

man vill gärna vara två

om singlar är det gott

ändå kommer man inte till skott

 

kanske de trivs med att vara singel

vill vara ute i stadens mingel

omväxling förnöjer som sagt

men är inte alltid sant

 

lika barn leka bäst

livet inte alltid fest

livet ger, livet tar

man alltid har

 

sig själv att lita på

men kanske svårt förstå

detta märkliga fenomen

vi kommer ur en gen

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP