Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta.

Ett hjärta
i snön.
Stort vackert
med ram av ljus.
I den mörka vinternatten
en hälsning till dig.
Lyser och glimmar
i takt med stjärnorna.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-15 16:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ser diktarjaget framför mig när hon ritar i snön. Det ska jag också göra när jag går ut i kväll. Tack för att du inspirerar.
2018-02-20

  Ann V Åhsberg VIP
Så vacker och kärleksfull!
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin och kärleksfull bild...
2018-02-17

  Eva Helene VIP
Kan se framför mig hur fint det lyser!
2018-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2018-02-16

  ULJO
Fint
2018-02-16

    ej medlem längre
Så otroligt vackert och känslofyllt.
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP