Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern faller

Vintern faller
i klara droppar
från istapparna
som klamrar sig fast
i taken, balkongerna

Årstiderna byts sakta
men ofrånkomligt ut
medan drömmarna
ivrigt dansar
under trädens bark




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 287 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-16 10:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint!
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta