Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsnöje

En tur då och då
till närmaste sopstation
lättar på trycket

Blir enklare att städa
Skapas utrymme för nytt




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten