Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens minut

Vill gärna skriva
att nu vänder det uppåt
men det vore lögn

Kan alltid låtsas förstås
Fake it until you make it




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-18 19:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin tanka att börja något nytt
2018-02-23

  bohemen VIP
Men, ljuset blir ju längre och solen stiger högre... Vi går mot vår!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten