Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kapitulera


Andas Fritt

Att släppa taget är att tappa fotfästet
Bara för en sekund
Våga se sin rädsla i vitögat
Som en katt landar du med fötterna nedåt

Himlen upp och jorden ner
Fast mark att stå på
En plattform för ditt jag

Släpp din ande fri och lyssna till ditt inre
Låt ditt hjärta slå i samma takt som energin flödar i dig
Sväva på ett molm av fantasi

Du kan förvanlas till det du vill
Vara den du vill
Vara sann
Släpp din tanke fri och du ska få se

Vingar av mjuk sammet
Vita som kristall lyfter dig mot skyn
Virlar med vinden lekande lätt
Tumlande som delfiner i havet

Låt inget hålla dig ner igen




Fri vers av Nova-Liv
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-04 12:44



Bookmark and Share


  Regular
Underbar..man vill ju så gärna bara släppa taget...fast svårt ibland..
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv