Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då jag vaknar


Ett renande regn


Regn
Detta regn som väter min hud
Som renar min själ

Detta regn
som lämnar en gryende kännsla av renhet
i min själ och på min kropp

En sprudlande grönska frodas i mitt inre
jag blomstrar

Detta regn
som gör att jag leker
som gör mig hel
som läker mina sår

Detta regn
som visar mig vägen
vägen hem igen





Fri vers av Nova-Liv
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv