Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brY

tig varsamt, outsprungna ord kan  stanna i 

knoppningen ,

 

Händer tappa i rörelsen,

 

Och den brutna vandra iväg inför dina ögon.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-21 01:32



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
en text har jag läst här idag, din. och nu måste jag försöka andas. den gick rätt in i hela själsystemet och exploderade i de allra vackraste färger. tack. evigt tack <3
2018-02-22

  ULJO
Vilken härlig text. "outsprungna ord". Gillas
2018-02-22

  Daniel_78 VIP
mycket vacker text.

jag gillar verkligen när en blandar ord-skapande med naturen.

jag sparar den försiktigt.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP