Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödvändigt

Det är nödvändigt
att dö ibland
det vet varje frö
och blomma
redan när fält
och land
står tomma





Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-21 06:58



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
"ett är nödvändigt
att ta boning i sig själv"
(fritt översatt)
Hans Børli

Din dikt talar om hur,
bekräftat av naturens egen evidens.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren