Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Energitjuven

 

Drömmarnas tjuv
Är
En människa

Energitjuv
Är
En människa

Rättvisans tjuv
Är
En människa

Drömmarnas tjuv heter demokrati
Tjuvarnas tjuv heter politiken
Alla största tjuvarnas tjuv heter religionen/ paradiset

Och jag och mina rättigheter som en fristående individ
Och jag mitt val som en människa
Och jag och mina rättigheter att existera




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-02-21 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP