Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat-Ta

Han kom till mig
Han tog min hand
Han förde mig in i ljuset
Det var vackert
Det var kärlek

Kärlek....Kär-lek
Vad betyder ordet igentligen
Vad gör man för kärleken
Vad gör man inte

Han var vacker
Han var ren
Han var sann för mig

Ända tills den där dagen
Den dagen då masken föll
Tills den dagen då hans sanna ansikte visade sig
Allt blev svart
Alla blommor vissnade
Ljuset försvann

Han tog min själ och rev den itu
Han målade mitt inre med tjära
Han märkte mig med sin beröring

ALLT

För att få sin svarthet att gro i mig, bo i mig
För att få tillfredsställelse för sina sjuka behov
För att få låta sin svartsjuka flöda fritt

ALLT

För att ha kontrollen
För att ha makten
Över kärleken
Över livet

ALLT

För kärlekens skull

HA-TA





Fri vers av Nova-Liv
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv