Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid det klara morgonljuset

Han brände upp hjärtat
Och sa
Ingenting

Han dök upp i en dröm
Och vid vaknandet
Var tystnaden omvandlad till
en eldslåga

Vid det klara morgonljuset brinna upp
I färger av rött och orange
Gult och till slut svart

Skriket ekar genom
Hus
Och höghus
Genom alla tunlar och rondeller
Vägar

För i stugan
Där skulle allt få råda

För han. Han.

Den tysta saknaden
en oändlighet av tystnad

Utan något like

20180221

An A






Fri vers av AnMoha
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-22 00:38



Bookmark and Share


  in effigie VIP
stark...in till hjärtat..
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

AnMoha
AnMoha