Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det slagit rot.


som vatten, som näring

Jag känner hur ljudet av dina andetag
ger mig liv
Och hur jag återfår luft
Som försvann i din frånvaro

Din röst
Dina ord
Dina meningar
Är min näring
Som vatten för min själ

Dina ögon är ljuset
Som solen som lyser upp mitt hjärta




Fri vers av AnMoha
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-23 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnMoha
AnMoha