Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han väntar..


Ensam i själen

ensam i tanken

ensam i känslan

synden är ett hinder

längtan svider

hon står still, begär inget

ensam i tanken

ensam i själen, ensam i själen

upprepning

allt går i cirklar

Han väntar..

hon är flera mil därifrån

dörren är långt bort

men Han väntar.. Han väntar..

© An Mohammed
3:e december 2006




Fri vers av AnMoha
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnMoha
AnMoha