Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föds i hopp

 

molngrumlat solsken

mot snötyngda grangrenar

vår viskar tystnad

 

 

 

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg