Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Frö

En tanke
Ett fragment
Ett frö som gror
Spirande sträcker det sig mot solen
För att få näring
För att växa sig stark
Solens strålar når sakta in i alla mörka vrår

Vintern är över
Värmen lockar till glädje och romans
Sakta vaknar världen
Den sträcker på sina domnade lemmar
Som efter en lång sömn som äntligen är över

Den tar små små stapplande steg
För att blodet ska börja röra sig igen
Känseln återvänder
stegen blir längre och säkrare

Vill frammåt nu
Vill vidare
Vill till andra sidan




Fri vers av Nova-Liv
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv