Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verktygslådan






Har gått igenom min mentala verktygslåda

rensat bort gamla tankar med utgående datum

sparat tidlösa som fortfarande fungerar

lagt dit nya moderna varianter













Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-02-23 13:27



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fina bilder av tankar. Ett arbete vi alla borde göra.
2018-02-25

  Janina Kaminska
Kloka tankar att spara.
2018-02-25

  MALVAA VIP
modernt vinner annars man har nått det man har nu utan den moderna tid. klockan vrider inte tillbaka
2018-02-24

  DavidM VIP
Fina verser om de inre redskapen.
2018-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Bra sätt att förnya sig...
2018-02-24

  Peter G VIP
så bra och klokt!
En sådan "städning" är något vi alla borde göra då och då!
2018-02-24

  Annaemi VIP
Vårstädning med finess, så fin!
2018-02-24

  Valter Örn VIP
Ja man bör vara flexibel, utan att vara styrd av andras tankar.
2018-02-23

    Birgersdotter VIP
Härligt!
2018-02-23

  Johan Strömstedt
En mental föryngringsprocess där man behåller sin erfarenhet tycker jag är ett klokare val än att operera bort rynkor och skavanker. Man blir lättare också när tungsintheten töms.
Fint!

2018-02-23

  walborg
Mental storstädning
2018-02-23

  Maria Sundelin VIP
Klokt
Kramar
2018-02-23

  Margit Grell
Kloka ord att ta till sig!
2018-02-23

  Blomma-Stjärna VIP
Du inspirerar - det är då säkert!

2018-02-23

  Kungskobran VIP
Undrar om jag inte har passerat bäst före, utrensningen pågår automatiskt när man blir glömsk.

2018-02-23

    ej medlem längre
Låter som en väldigt sund idé!
2018-02-23

  Öknens Ros VIP
Kloka tankar, kloka ord.
2018-02-23

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt gestaltad bild om hur vi allteftersom, bör uppdatera våra kunskaper och färdigheter i att klara tillvaron.
2018-02-23

  Jan Widströmer VIP
Beskära trädet är början till dess förnyelse ...
2018-02-23

  M.Eta
Bra med uppdatering och rensa gammalt ibland. Tänkvärd text!
2018-02-23

  Niliboy
Jag reparerar å förnyar med den härliga stavgång! Hej!
2018-02-23

  ULJO
Du är så klok.
2018-02-23

  Salvation Pepper
Kloka verktyg, ens tankar. Så bör det ju vara!

Gott jobbat!
2018-02-23

  Fulbergarn
Hm, kanske borde jag följa ditt exempel
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP