Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt fall

I takt med att din
dolda agenda ökar
ökar dina chanser
att väcka intresse

I takt med att din
dolda agenda ökar
minskar dina chanser
att nå autentisk kontakt

i den grad du lyckas
hålla din agenda dold
har du utrymme
för närvaro i mötet

i den grad du lyckas
hålla din agenda dold
kan du ta maktandelar
och spela oåtkomlig

i takt med att du lyckas
skydda dig mot livet
fjärmar du dig
från dig själv

om du lyckas såga av
grenen du sitter på
är det alltid du
som faller




Fri vers av Petter Wingren
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-02-24 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren