Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februaridag.

Strålarna dansar
smeker snödrivorna.
Flyger över hustaken
gör en solkatt i fönstret.
Knopparna i blomkrukan
sträcker sig mot ljuset.
Lapar lite värme
växer lite till.
Utanför fönstret är det
strålande blått, gult och vitt.
Allt är bländande vackert
men också väldigt kallt.
Strålarna lockar mig
kom ut-låt mig omfamna dig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-25 10:09



Bookmark and Share


  Stisse
Din text höjer livskänslan. Vackert.
2018-02-26

  Eva Helene VIP
Så vackert!
2018-02-26

  Fulbergarn
ja nog lockade det ut mig, och allt var som du beskrivit. Kan det bli bättre... en februaridag,

fint skaldat
2018-02-26

  stig wikman
VILKEN DAG.

LJUVLIGT SKRIFTAT.
2018-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert beskriven dag...
2018-02-25

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt positiv text. Trots snö och kyla
ser du det vackra.
2018-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Härlig livsbejakande text!
2018-02-25

    ej medlem längre
Du målar den vackraste poesin!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP