Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insomnia. Paranoia. Rastlöshet. Apati. Erektil dysfunktion. Panikångest... - Biverkningarna håller i sanning vad de lovar.


Förföriskt frigida

 

 

Förföriskt frigida

Intellektuellt impotenta

 

Närmar vi oss våra kroppar

För att kunna skilja dem åt ånyo

 

Vi monterar ihop den rödflammiga månen

Ett rasande brinnande pussel i vår kättja

Som saknar en bit i dess mitt…

 

Åtrån.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslor kan brinna tills allt bara är aska och passionen ett minne blott...
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP