Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar

Hur länge ska man bo kvar,
i ett hus som töms mer och mer?
Finns ju inget givet svar
och frågorna blir fler och fler

Från att tänka nu och här
och sen ta en dag i taget
Vad vill jag - den frågan tär
Det är alltför få i laget

Så nu är det bara jag
Ska bestämma på egen hand
-vad som ska bli nästa drag
-ska man nu klippa alla band

eller vänta ännu lite grand





Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-25 16:04



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Bra! Du kan ju rimma! Rimma mer!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten