Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Givetvis är det gossen i texten som skrivit limericken...


Snuskhummern - En limerick om skabrösa skaldjur

 



En slas till poet ifrån Sala
skrev limerickar om det genitala;
ja, lektörn, på sitt bord
han fick jämt runda ord,
så han skrek: "Jag vill ha dem ovala!"

 




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 707 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-25 19:53



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Kul vetja!!
2018-02-27

  Peter Olausson VIP
Bra knorr där!
2018-02-27

  Öknens Ros VIP
Riktigt fyndig!
2018-02-26

  objekt3
Smashing awsum bra
2018-02-25

    ej medlem längre
Humor och glimtar i ögat...älskar din limerick!
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP