Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plattityder

 

 

på plattan jag rattar

jag inte fattar

hur jag hattar

hit och dit

inte alls med flit

hälsar på poeter

i denna eter

undras vad de tänker

om jag dem kränker

på oanmält besök

i deras kök

jag alltid skamsen är

när det blir så här

men sedan jag tänker så

kan va' kul att hälsa på

de man inte känner

de kan ju bli ens vänner

misstag kan bli ens lycka

ja, det kan jag tycka

man måste våga steget ta

det kan ju va' ens lyckoda'

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-26 12:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
poeten skaldar väl idag
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP