Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag

Minns en bröllopsdag
svägerskan erbjöd sig
att vara barnvakt

Vi tog en snabbfika någonstans
Åkte sedan och handlade
på Icamaxi
till sonens födelsedag
dagen efter

”Romantik kan vi ta en annan dag”
En a n n a n dag
-vi trodde att vi hade
all tid i världen

Det hade vi inte, skulle det visa sig




Fri vers av Terapipoeten
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-26 19:52



Bookmark and Share


  Syrran77
Tänkvärt
2018-02-26

    ej medlem längre
Bra diktat om vår tids största tragiska epidemi.

Till de som ännu har chansen skulle man vilja säga: Glöm inte att romantik även funkar på ICA Maxi!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten