Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöyra

 

 

ute yr snön om knuten

från himlen vräker snön

Kung Bore är i sitt esse

lätt att ta besluten

när vinden blåser som en fön

det är av intresse

att skydd söka från detta inferno

man får ta på en varm och go' sko

bäst är sitta framför brasa

medan snöstorm utanför rasa

inom längtan efter vår

vintern rå'r ödet spår

när kommer vår och sol

vill sitta på en stol

njuta solens varma sken

säg, när kommer våren igen

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-27 09:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Här sitter vi och fryser och lider
medan vi väntar på varmare tider!
2018-02-27

  MALVAA VIP
vårvinter snö som vill inte ta slut :)
jag tror inte det bli vår i år
kanske sommaren blir till vår istället i år
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP