Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min värld

I min värld
är varje solnedgång
ett vackert skådespel,
lika unikt för varje gång
och alltid med vackra färger,
färger som fyller min själ
och ger mig ro

I min värld
är alla färger lika fina,
för jag vet att dem tillsammans
bildar det hela,
och utan en
skulle alla andra
vara annorlunda

I min värld
är varje blomma
en unik och långsam process
som påminner mig
om att livet är en ständig utveckling
och att vi alla är olika
men ändå samma

Vi bildas,
vi föds,
vi utvecklas
och vi åldras,
för att slutligen
återvända hem

I min värld
finns det inga gränser
mellan mig och dig
för jag vet att vi är samma

I min värld
är du som jag
och jag som du




Fri vers av Glitz
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-27 16:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Bokmärker
även den här
så fin!
2018-03-11

  mare VIP
Så fint du skriver
dikten är så positiv
fyller mig ljus!
2018-03-11

  morgonstjärna VIP
riktigt fin denna!

2018-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Starkt avslut på en bra text!
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Glitz
Glitz