Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Beundran

Du har klättrat
upp för dalar
och fallit
ner från berg,
mött dig själv i
mörker
och letat efter
ljus,
du har gråtit
hela natten
och ändå
dykt upp
i din allra finaste blus

Hur många gånger
du än lagt dig ner,
med klumpar i magen
och tyngd i ditt bröst
av alla dessa motstånd
du fått se,
så har du ställt dig upp
lika många gånger,
och skrattat över kittlandet
som bara fjärilar
kan ge

Jag vet
att alltid finns det
något
som kan göra så du ler
och inom dig
min vän,
har du förmågan
att göra
så mirakel
faktiskt sker




Fri vers av Glitz
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-30 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitz
Glitz