Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt

 

 

 

Den lilla flickan var med sin mamma på promenad. Det var kallt i luften så man såg andedräkten i luften. Då säger flickan:

-Titta mamma! Det kommer moln ur munnen!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-27 17:34



Bookmark and Share


  Per Drysén
Barn är härliga med sin klara uppfattning om verkligheten
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP