Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under huden

Under huden
bär de sina liv
med värdighet
som om ingen
kan veta mer
eller bättre

När de vilar
i dagrummet,
dag ut och dag in
dansar minnena
framför deras
slutna ögon

medan dagen
går mot sitt slut
och natten
mot sin början
och allt börjar om
innanför väggarna




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 305 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-28 08:53



Bookmark and Share


  Stisse
Så bra skrivet om åldrandet och våra dyrbara minnen som bara vi har tillgång till. Tycker om raden "bär de sina liv med värdighet" lysande.
2018-03-05

  Carl Mikael Fäldt
Hmmmmm!

Din text väcker uppenbarligen tankar kring åldrandet!?

Jag tolkar din text på ett helt annat sätt, som iof ingen behöver veta!


Men kraften i din text ger ringar på vattnet!

Välskriven och mycket läs/tänkvärd text vill jag säga!
2018-03-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Finns där något alternativ? Man vill ju alltid vara på en plats som känns hemma och om hemvård inte är möjlig så borde man ju försöka skapa trivsel ändå och det strävar man väl till med alltför begränsade resursel !!!
2018-02-28

  Kungskobran VIP
Fint skrivet om åldrandets hågkomst
2018-02-28

  Niliboy
Ja den var fin å under hållande!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta