Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårväntan

 

 

Kung Bore svept sin hand

över rike, över land

vita vidder överallt

det är bitande kallt

 

men snart står våren utanför

och knackar på hans dörr

nu får du maka på dig Kung

ge plats till den som är ung

 

nu ska bli fint och grönt

ja, riktigt varmt och skönt

och blommor ska spira och gro

båd snödropp och tussilago

 

ja, våren är en härlig tid

det är en tid av frid

fåglar sjunger sina sånger

man har ingen ånger

 

ute man sitta kan

med kopp kaffe i hand

njuta av friska andetag

en sån strålande dag

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 10:54



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Det verkar inte bli vår i VÅR :)
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP