Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgonet

landskapet vrider jorden
känner igen palatset som följer
naturens skiftningar

diskussionens vågor
lyfter upp helgonet som rest längst
närmare himmelen

med
eller utan

stav




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-02-28 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text att ta med sig upp på berget när man söker efter... Det kommer att ta tid, men till sist kommer ljuset: driver igenom mörkret och ...
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson