Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindre än inget - ditt värde

 

 

Misskrediterande tankar om frid
Returneras av saltgruvans volontärer
De skingrar frihetslängtan
Och fördriver smutsen kring hjärtat
Med kolsvarta halvsanningar och snövita lögner


Tills allt smälter till grått slask
Som korsfästs av giriga loafers.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-01 09:04



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Saltgruvans volontärer. Giriga loafers. Briljanta bilder!
2018-03-05

    ej medlem längre
När Jantelagen styr oss alla....blir vi till slask.
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP