Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - vinterns sista tid


vinterns sista tid
är längst, nu längtans dagar
otåligheten




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-01 11:36



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert fångat om vårens ankomst.
2018-03-02

    ej medlem längre
Värt att längta efter... vårens mirakel.
2018-03-02

  morgonstjärna VIP
härlig haiku <3
2018-03-01

  Chawa VIP
Den känslan är vi många som delar så här års. Fin haiku!
2018-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Ja, må Kung Bore dra sig tillbaka och ge plats till Fröken Vår!
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP