Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

De frågar personalen
vad de ska göra
nu och resten av sina liv
som om personalen
hade svaret på gåtan
om meningen med livet
och de svarar att snart,
mycket snart är det kaffe
och alla andra dagar
är det kaffe, tre gånger
om dagen, år ut och år in,
1095 koppar om året,
2190 om ni vill ha påtår,
vi brygger och ni dricker
och medan ni väntar
kan ni sitta i dagrummet
och titta ut genom fönstret




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-01 13:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är många som lever så - Och många har trots allt ett rikt liv innanför skalet !

Tack för en finstämd dikt igen !!!
2018-03-09

  Niliboy
Ja du, det var det roligaste jag läst om kaffe. Själv dricker jag för mycket å försummar teet!
2018-03-01

  Kungskobran VIP
Vilket öde om dom åtminstone kunde få konjak till
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta