Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuk

 

 

älska mig

för den jag inte är

beskydda mig

från mig själv

var min väpnare

mot det som hotar mig

gör mig lycklig

när natten kommer

och jag ger dig tiofalt

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-02 11:41



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
sällan blir en annan ens väpnare :)

2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP