Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3

du kom
du gick
jag dog

kall vind
rör om
mitt bröst

din hand
där allt
blev eld

brinn upp
min hud
gör ärr

du sa
var fri
kyss mig

i skam
i hat
i lek

kyss mig
en gång
kyss mig

allt liv
som fick
din färg

en värld
ej mätt
i tid

väck död
smek luft
bli kär

bryt loss
bryt loss
min kamp

så som
din blick
ägt min

en stund
en gång
ett liv

din färg
försvann
inatt

/ / /

du är
som allt
som dör




Bunden vers av KATKA
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-04 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dikt som berör. man tar åt sig.
2018-03-14

  Tomas Karlsson VIP
Starkt!
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

KATKA
KATKA