Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga löften utan tvivel

I din blick
Syns en spricka
Inga löften
Utan tvivel

Det du sa
Om alla känslor
Om hopp
Och definitioner

De Stora Orden
Och all försäkran
Blev tillsist
Sinad luft

De trygga händer
Som svepte känslor
Brände såren
Under ärren

Jag väntar ut
Pulserad av smärta
Visste inte
Varken eller

Om alla andra
Som alltid fanns
Som kom
Sen gick

Ingen kärlek
Utan avstånd
Varken kärlek
Eller smärta




Fri vers av KATKA
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-24 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KATKA
KATKA