Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinning tinning

dina ögonlock mot mig
i månskenet som bäddar ner dig
jag ligger vaken och sparar varje andetag
räknar bussarna i fjärran
ännu längre bort
havet som slår ut mot den stora världen









Fri vers av KATKA
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KATKA
KATKA