Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tiden

 

 

när liten jag var

jag älska' alla da'r

livet var en lek

helt utan svek

 

när större jag blev

jag fick släng av slev

min tillit försvann

jag inte kan

 

förlåta det som gjordes

det som inte bordes

sånt som ej bör hända

barn som blir brända

 

det svider i min själ

det är då för väl

att minnen bleknar med år

jag ändå inte förstår

 

varför någon illa gör

den som redan är skör

något inom brast itu

det finns där ännu

 

tiden läker inte alla sår

den lämnar djupa spår

men ur spåren jag klättrat

befriat mig från det som fjättrat

 

nu livet känns som en gåva

ja, jag vill lova

jag lycklig ser dagen an

det var livet jag vann 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-07 14:11



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
tiden läker inte alla sår
inte alls kan läkas utan blir de kvar
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP