Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet

I gränslandet
råder tystnad
och längtan
efter något
som funnits
och som väntar
bakom hörnet

Man slår sig
aldrig till ro
i ögonblicken
som erbjuds
i dagrummet
av personalen,
men man är där

med sin blick
genom fönstret,
sin nyfikenhet
på det som väntar
utanför, bortanför
och man ler
inåtvänt och tyst




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 221 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-08 09:36



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En verkligt fin beskrivning av tillvaron i gränslandet !!!
2018-03-09

  Kungskobran VIP
När världen försvinner blir man utanför
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta