Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen och natten

Vi pratade hela natten
och inte ett ord kom över läpparna
Men det vi sade var uttrycksfullt och innerligt
och vi berörde varann bottenlöst
När vi vaknade om morgonen var livet
pånyttfött och vår samvaro innerlig
Så går nu dagarna och nätterna




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP