Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underkylt

Halkvarning råder
isigt snömos på vägen
ständig vårlängtan

folk pratar knappt om annat
jag bryr mig inte ett dugg





Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 14:44



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det är rätt! Man får hålla humöret uppe oavsett hur vädret är!

2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten